domov

»E – ODPADKE LOČUJ IN OKOLJE VARUJ!«

moto1

Komunala Nova Gorica d.d., Komunalno stanovanjska družba Ajdovščina d.o.o. in družba ZEOS d.o.o.
organizirajo veliko akcijo zbiranja odpadne električne in elektronske opreme ter odpadnih baterij. 

AKCIJA BO POTEKALA OD 26.1.2015 DO 19.2.2015 V VSEH ZBIRNIH CENTRIH RAVNANJA Z ODPADKI

REZULTATI IN SEZNAM SODELUJOČIH ŠOL...

Read more...

 »Ni debate - v Gorenje Surovino dajte stare aparate!«

VELIKA osveščevalno – zbiralna nagradna akcija zbiranja odpadne elektronike od 6. do 24. oktobra 2014 na območju Podravja.

Read more...

Še zadnji nagradni izlet v Gardaland

V začetku tega meseca, smo na nagradni izlet v Gardaland pospremili še zadnje nagrajence. Izlet si je prislužil razred dijakov iz Biotehniške šole v Mariboru. Po vrnitvi v zadnje dni šolskih obveznosti so nam poslali spodnje fotografije in zapisali...

Read more...

Thumbnail image

ZEOS, d.o.o. je skupaj z Gorenje Surovina, d.o.o. ter podporo Radia Celje, pripravila veliko zbiralno-ozaveščevalno akcijo na celjskem, ki traja od 24. marca do 18. aprila 2014. Namen akcije je, ozavestiti otroke in mladino ter posledično njihove družine ter širšo javnost s posledicami nepravilnega ravnanja z odpadno električno in elektronsko opremo ter odpadnimi prenosnimi baterijami in akumulatorji.

Read more...

Odsluženi aparati kot modelirni material

Od 11. do 15. novembra 2013 v Galeriji Velenje potekajo delavnice pod skupnim naslovom Igriva arhitektura, namenjene dijakom umetniške gimnazije Velenje. Velenje, sodobno slovensko mesto in spomenik modernizma, je nastalo zaradi industrije, industrija pa v delavnicah Igrive arhitekture mesto ponovno izgrajuje. V petek, 15. novembra, ob 15. uri bo na zaključni predstavitvi projekta in ogledom nastale makete mesta Velenje na ogled postavljen tudi ZEOSov E-transformer.

Read more...

Obveščamo vas, da bo Carinska Uprava Republike Slovenije, z dne 24.6.2013 spremenila vplačevanje dajatev pri njihovih podračunih.

Stare podračune lahko poravnate samo še do vključno 23.6.2013.

Več v prilogah:

 Obvestilo o spremembi podračunov

 TRO in OD Sprememba vplačevanja dajatev CURS - obvestilo za zavezance 2013

V mesecu juniju, 7. in 8.2013, bo v Krškem v organizaciji družbe Kostak d.o.o., potekalo XXIX. srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije - Komunaliada 2013. Na tem srečanju sodeluje tudi podjetje ZEOS d.o.o. s predstavitvijo E- Transformerja in nagradno igro za retro hladilnik. Malce miganja in hladilnik je lahko vaš. Vabljeni!

 Pravilnik nagradne igre za Komunaliado 2013

Vabimo vas na Gospodarsko razstavišče, kjer si boste lahko ogledali E-transformer. Podrobnejše informacije:

 VABILO na predstavitev projekta LIFE+ Slovenska osveščevalna kampanja ravnanja z OEEO 289.17 KB

akcija_mobiteli_m

V Ljubljani poteka velika akcija zbiranja E-odpadkov in odpadnih baterij, ki Zeos izvaja s pomočjo Snage Ljubljana, Telekoma Slovenije in Varte. Pridružite se nam in sodelujte v akciji LOČI ODPADNE MOBITELE IN BATERIJE TER POSKRBI ZA PRIHODNOST

Read more...

logi_zavezanci