Bili smo na Komunaliadi 2019

Udeležili smo se že 35. tradicionalnega srečanja delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije – KOMUNALIADE 2019, ki se je letos zgodilo v Trebnjem med 7. in 8. junijem. Dogodek skozi vsa ta leta ohranja in krepi prvotni cilj organizacije iger, in sicer: dvig kakovosti dela, razvijanje delovno-ustvarjalnih sposobnosti in aktivnosti na področju komunalnih dejavnosti, izmenjavi izkušenj med zaposlenimi v tej panogi ter utrditvi delovnih navad, prijateljstva in medsebojnih odnosov.

Na dogodku se je zvrstilo več aktivnosti: strokovni posvet, razstava komunalne opreme in delovna ter športna tekmovanja.

Letos smo sodelovali z našim uličnim zbiralnikom za stare aparate, saj smo ga želeli predstaviti vsem komunalnim delavcem, ki prihajajo iz komunal, kjer še niso postavljeni.

Izvedli smo tri kratke izobraževalne delavnice, na katerih smo obiskovalcem predstavili naše aktivnosti, udeleženci so po izobraževanju prejeli tudi gradivo.

Za popestritev smo izvedli tudi nekaj spremljevalnih aktivnosti: e-labirint in nagradno žrebanje. Vsi prijavljeni so stiskali pesti za tri glavne nagrade – tri električne Gorenjeve žare. Žreb je določil naslednje: Miha Koren (KP Radovljica), Peter Bergles (Simbio) in Helena Picelj (KP Laško). Čestitke!

Več na: komunaliada2019.si