PRAVNO OBVESTILO spletnega mesta www.zeos.si

  • Vse pravice pridržane. Informacije, dokumenti in fotografije so predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine avtorjev.
  • Objavljeni dokumenti in podatki so informativne narave in jih je dovoljeno uporabljati le v nekomercialne namene.
  • Prizadevamo si za ažurnost in točnost informacij objavljenih na spletnem mestu.
  • Uporabniki dostopajo do spletnega mesta na lastno odgovornost.
  • Avtorji si pridržujemo pravico do sprememb na spletnem mestu brez predhodnega obvestila.

OBVESTILO POSAMEZNIKOM PO 13. ČLENU SPLOŠNE UREDBE O VARSTVU PODATKOV (GDPR) GLEDE OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV

Spletno stran www.zeos.si lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov in le-ta ne zbira osebne podatke na kakršenkoli avtomatičen način.

Zbiramo le podatke, ki jih obiskovalci spletni strani posredujete sami, in sicer:

- pri naročilu odvoza odpadkov

- pri poročanju OEEO in OPBA za zavezance

kjer od podjetij potrebujemo podatek, katere odpadke, koliko in v kakšni embalaži jih oddajajo ter njihovo kontaktno številko in kontaktno osebo. Te podatke potem hranimo za stalno, saj se vpišejo v našo bazo partnerjev oziroma prevzemov. S posredovanjem teh osebnih podatkov se šteje, da ste nam podali tudi osebno privoljenje za zbiranje in obdelavo teh podatkov. Odgovorne osebe za urejanje baze so: Uroš Škapin, Sonja Kotnik in Nastja Šubic, vsi zaposleni pri ZEOS, d.o.o..

Podatke, ki nam jih posredujete, se uporablja zgolj v namen, za katerega so bili podani. Vaših osebnih podatkov v nobeni obliki ne bomo posredovali v uporabo tretjim osebam. Izjema so samo podatki, za katere vi želite in se strinjate, da se pošiljajo naprej oziroma na podlagi odločbe pristojnega organa. Preklic soglasja, popravke, prenos in blokiranje obdelave vaših osebnih podatkov lahko zahtevate kadarkoli. Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je lahko na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Imate tudi pravico do ugovora obdelave svojih osebnih podatkov ter pravico do izbrisa le-teh. Pri nadzornemu organu vložite pritožbo, če menite, da obdelava osebnih podatkov krši določila na področju varstva osebnih podatkov.

Za uveljavljanje pravic se lahko s pisno izjavo obrnete na naslov ZEOS, d.o.o., Šlandrova 4, 1231 Ljubljana - Črnuče ali z elektronskim sporočilom na naslov novice@zeos.si.