Jesenska izvedba akcije

Od 9. do 26. oktobra organiziramo skupaj s podjetjem Gorenje Surovina d.o.o. in Radiem Celje v sodelovanju z osnovnimi šolami s področja Savinjsko – Šaleške doline veliko nagradno akcijo zbiranja odpadne električne in elektronske opreme, ki smo jo poimenovali »NI DEBATE – V GORENJE SUROVINO DAJTE STARE APARATE!«.

Učenci in učenke sodelujočih šol bodo svoje stare aparate (predvsem manjše aparate ter baterije in sijalke) prinesli v šolo po navodilih učiteljev. Dve šoli, ki bosta zbrali največ (največ kg na šolo in največ kg na šolo glede na število učencev), bosta za svoje delo tudi nagrajeni, in sicer z nastopom znanega slovenskega glasbenika.

V akciji lahko sodelujejo tudi vsi prebivalci omenjenega območja, in sicer tako, da v času trajanja akcije pripeljejo svoje stare aparate na eno od dveh zbiralnic Gorenje Surovina d.o.o.: Žalec (Ul. Savinjske čete 18) ali Laško (Šmihel 2a) in povedo, da jih oddajajo za to akcijo. Oddajo jih lahko vsak dan od ponedeljka do petka od 7.00 do 18.00 ure in v soboto od 8.00 do 12.00 ure. Vsak četrtek bomo med vsemi, ki bodo prinesli odpadno opremo na en ali drug zbirni center, na Radiu Celje izžrebali posameznike, ki jih bomo obdarili z malimi gospodinjskimi aparati Gorenje.

Akcija bo medijsko zelo podprta, dogajanje bodo dnevno spremljali znani moderatorji na Radiu Celje.

Več o akciji si lahko tekom njenega trajanja ogledate na spletni strani glavnega organizatorja akcije: https://www.surovina.si/ni-debate-v-gorenje-surovino-dajte-stare-aparate
oz. na naši spletni strani (http://www.zeos.si/ ter http://www.e-odpadki.zeos.si).

HVALA, ker nam pomagate pri ozaveščanju naših najmlajših rodov in nas samih o pomembnosti zbiranja in recikliranja odpadkov za lepši jutri!