Kotiček za oddajo še delujočih aparatov v ZC pod Dolgo Poljano

V zbirnem centru pod Dolgo Poljano je tudi postavljen nov kotiček za vse, ki bi želeli oddati svoje še delujoče aparate v ponovno uporabo. Kotiček je označen z rumeno tablo, da je nezgrešljiv, postavljen pa je skupaj s podjetjem Komunalno stanovanjska družba d.o.o. Ajdovščina.

V kotiček oz. poleg njega se lahko odda naslednje še delujoče aparate namenjene ponovni uporabi: pralne stroje, hladilnike, zamrzovalnike, namizne in prenosne računalnike, zabavno elektroniko, male gospodinjske aparate, igrače, mobilne telefone, zvočnike, TV z ravnim zaslonom z daljincem, LCD monitorje, krožne žage, vrtalnike, glasbene stolpe, sesalnike in ostale primerne aparate na elektriko ali baterije.

V kotičku se zbira aparate, ki so delujoči, nepoškodovani in varni za uporabo.

Vabljeni vsi občanke in občani, da obiščete zbirni center pod Dolgo Poljano, oddate v rumeni kotiček kakšen svoj še delujoči aparat, ki ga ne potrebujete več in tako poskrbite, da bo dobil novega lastnika. Zbranim aparatom bo projektni partner skozi postopek priprave za ponovno uporabo preveri funkcionalnost in električno varnost ter jih vrnil na trg po primerni ceni ali pa jih podaril.