Mobilko obiskal Komunaliado 2018

Udeležili smo se že 34. tradicionalnega srečanja delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije – KOMUNALIADE 2018, ki se je letos zgodilo v Celju med 8. in 9. junijem.

Dogodek skozi vsa ta leta ohranja in krepi prvotni cilj organizacije iger, in sicer: dvig kakovosti dela, razvijanje delovno-ustvarjalnih sposobnosti in aktivnosti na področju komunalnih dejavnosti, izmenjavi izkušenj med zaposlenimi v tej panogi ter utrditvi delovnih navad, prijateljstva in medsebojnih odnosov.

Na dogodku se je zvrstilo več aktivnosti: strokovni posvet, razstava komunalne opreme in delovna ter športna tekmovanja.

Letos smo sodelovali z našim mobilnim zbiralnikom za stare aparate, saj smo ga želeli predstaviti vsem komunalnim delavcem. Izvedli smo tri kratke izobraževalne delavnice, na katerih smo obiskovalcem predstavili našo novo premično zbiralnico za e-odpadke in odpadne baterije z vsemi podrobnostmi okrog organizacije in izvedbe mobilnega zbiranja, udeleženci so po izobraževanju prejeli tudi gradivo. Za popestritev smo izvedli tudi nekaj spremljevalnih aktivnosti: e-labirint, e-kolo in nagradno žrebanje. Vsi prijavljeni so stiskali pesti za tri glavne nagrade.

Žreb je določil naslednje:
ElEKTRIČNI ŽAR GORENJE sta prejela Simon Pernovšek (Prodnik d.o.o.) in Klemen Lukanc (Infrastruktura Bled d.o.o.), ELEKTRIČNI UPARJALNIK ZELENJAVE GORENJE pa je prejel Jaka Habjan (JEKO-IN d.o.o., Jesenice). Čestitke!

Več na: http://www.komunaliada2018.si/