Zaključek akcije

Velika nagradna akcija zbiranja »Ni debate – v Gorenje Surovino dajte stare aparate!«, ki smo jo organizirali skupaj s podjetjem Gorenje Surovina d.o.o. in Radiem Celje, se je v četrtek 26.10.2017 ob 18.00 uri zaključila.

V akciji je sodelovalo 9 osnovnih šol, kar pomeni preko 5.000 učencev. V samo treh tednih smo skupaj z učenci, starši in občani s področja Savinjsko – Šaleške doline zbrali kar 84 ton starih aparatov in odpadnih baterij. To pomeni 571 velikih gospodinjskih aparatov, 865 televizorjev in monitorjev, 3.508 malih gospodinjskih aparatov, 7.645 drobnih aparatov, 6.177 sijalk in 67.056 odpadnih baterij. Z doseženim rezultatom lahko potrdimo uspešnost akcije. V akciji zbiranja so se pomerile šole in tako so z veliko prizadevnostjo učiteljev koordinatorjev zbrali največ točk na šoli OŠ Primoža Trubarja Laško in največ točk po učencu OŠ Frana Kranjca. Medtem ko so izžrebanci nagradne igre za mali gospodinjski aparat Gorenje: 1. Zlatko Kolšek 2. Jožica Rajh 3. Dušan Cater 4. Milan Zorko 5. Stanka Horvat Godler 6. Špela Preglej.

Vsem nagrajencem, tako šolam kot občanom, čestitamo!

Navdušeni smo nad pozitivnim odzivom in iskreno hvaležni vsem za sodelovanje, ki ste pristopili k tej akciji in pomagali očistiti naše okolje. Naš cilj je dosežen!

Več: www.surovina.si/ni-debate-v-gorenje-surovino-dajte-stare-aparate